Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires

Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Welkom op onze site!

Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires is gevestigd in Almelo en is een bloemenwinkel die zich niet alleen specialiseert in de verkoop van bloemen en planten maar ook in bruids- en rouwwerk. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het decoratief inrichten van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. 

Wij onderscheiden ons door een goede prijs/kwaliteit verhouding, inspelend op de vraag van onze klanten en onze creativiteit!

Wij houden van een uitdaging en voor ons is op het gebied van bloemsierkunst en decoratie niets te gek! Vraag gerust om advies en naar de mogelijkheden.

Ook geven wij meerdere keren per jaar gezellige workshops. 

Nieuwsgierig geworden? bekijk dan het filmpje


Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Wim Ardesch
29-01-21 10:02:36
Mooi boeket prima service. Sochtends voor 7 uur besteld, 3 uur later bezorgd.
Carlijn van der Zee
19-05-20 22:45:13
Geweldige winkel met zeer klantvriendelijk personeel. Bloemen zijn geweldig en staan voor zeer lange tijd als je de instructies goed volgt!
Elise Eshuis
19-05-20 22:44:05
Een hele leuke en gezellige winkel om te komen voor de bloemen en andere leuke dingen. De bloemen blijven altijd lang staan en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. En een compliment over de website, wat is hij mooi geworden!
Annete jonkman
19-05-20 22:29:04
Wat een super gave winkel hebben jullie zeg! Heb nu al meerdere keren boeketten gekocht en de kwaliteit is super! Ook geven jullie top advies! Hier kom ik zeker vaker!
Renate Wijermars
18-05-20 11:19:57
Helaas enkele rouwstukken nodig gehad in het laatste half jaar, maar wat maken jullie iets moois. Prachtige rouwstukken voor een redelijke prijs. Ook de linten worden door Bon Rosa zelf gedrukt, klaar terwijl je erbij staat.
Niet te vergeten de service bij spoed.­..­fantastisch.­..­dikke pluim voor het team.
Tonen: 5  10

 


Bonrosa's Whats-app service:

Wilt u snel en eenvoudig bloemen bestellen? Maak dan gebruik van onze whats-app service.

voeg nu toe: 06-83231687
 


Opbellen
E-mail