Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires
   Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Workshop's 

Bonrosa organiseert minimaal 3 keer per jaar gezellige en zeer creatieve workshops! Met pasen, de herst, en de kerst. De kosten van de workshop variëren per workshop. Wij maken altijd iets creatiefs waar u als cursist lang van kunt genieten. 

Workshop agenda 2022


Kerstworkshop 2022

Start:06-12-2022
19:30
Einde:08-12-2022
19:30

De gezelligste workshop van het jaar komt er weer aan! Namelijk de kerstworkshop..
Wil je graag meedoen geef je dan op via een contact formulier of kom naar de winkel voor een voorbeeld kosten per persoon €50,00 incl hapje en een drankjeTerug naar overzicht


>>>>>>Nieuw<<<<<<

 Nieuw bij Bonrosa is de workshop op afstand. Kunt u op de aangeven data niet aanwezig zijn? Maar wilt u toch heel graag mee doen en uw handen aan het werk zetten? Bonrosa maakt dit mogelijk! Wij spreken een data met u af en zorgen ervoor dat u alle materialen incl. wat lekkers thuis bezorgd krijgt zodat u door middel van een filmpje toch nog mee kunt doen. In het filmpje word stap voor stap en heel duidelijk uitgelegd wat u moet doen. Uiteraard geven wij u ook een 'noodnummer' mocht u er helemaal niet uit komen. 

Workshop met vriendinnen of collega's?

Bonrosa geeft ook workshops voor groepen bij u aan huis of aan de zaak maar ook gewoon bij ons in de winkel. (vanaf minimaal 10 personen komen wij al naar u toe!)

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een kleine impressie:  • workshop 1
  • workshop 3
  • workshop 4
  • workshop2
  • workshop5


 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail