Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Wie zijn wij?

Mijn naam is Sabrina Bonvanie al vanaf 2011 trotse eigenaresse van Bonrosa exclusive flowers & asseccoires te Almelo. Vroeger als kind was ik altijd al in de weer met de bloemetjes uit de natuur en in de tuin van mijn ouders. Altijd wilde ik al een eigen bloemenwinkel. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en tot op de dag van vandaag ben ik hier nog steeds gelukkig mee. Mensen blij maken met prachtige bloemen, mooie deco en goed advies daar wordt ik gelukkig van!

We zijn inmiddels gegroeid tot 3 vestigingen in Almelo ( De gors, Windmolenbroeksweg en Bornerbroeksestraat).

Uiteraard lukt dit niet zonder mijn ouders en medewerkers.

* Herman Bonvanie

* Sigrid Bonvanie

*Gabriëlle Krüzen

* Jenine Boertje 

* Merith Thijhuis

* Femke Heidstra ( zaterdag kracht)

* Lisa Voortman

* Ingrid van T 'ende

* André Noltus ( bezorger)


Wij hopen jullie snel te mogen begroeten in de gezelligste winkel van Almelo. 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info