Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Weddingplanner nodig?

 

Bonrosa helpt u graag mee!

Uw bruiloft geregeld van A tot Z!

 

Weddingplanner

Van save-the-date kaartjes en uitnodigingen tot locaties, fotografen en nog veel meer; bij een bruiloft krijg je te maken met een oerwoud aan leveranciers. Wij helpen jullie bij het kiezen van de beste leveranciers, geven slimme tips en maken een uitgebreid draaiboek voor jullie sprookjesdag. Met een goede voorbereiding beleven jullie in een ontspannen sfeer de leukste dag van je leven!

Een weddingplanner is iemand die alles regelt wat met jouw bruiloft te maken heeft. Hij of zij geeft je raad en helpt jullie mee met de voorbereidingen. Daarnaast zorgt een weddingplanner ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Zo kun je zorgeloos naar je bruiloft toeleven en je grote dag beleven!


Bruiloftstyling

Maak je bruiloft helemaal compleet met de juiste styling. Hebben jullie een bepaalde stijl of een thema in gedachten? Ik werk dit graag voor jullie uit en zorg ervoor dat alles op elkaar is afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan de dinertafel, drukwerk, het gastenboek, de aankleding van de ceremonie en de presentatie van de bruidstaart. Met veel oog voor detail help ik bij het creëren van jullie droombruiloft! 

 

 

 

Diensten

De weddingplanner kan jullie in adviesgesprekken informeren over bijvoorbeeld leveranciers en de feestplanning. Hierbij krijgen jullie advies voor het plannen van jullie bruiloft waarna jullie zelf de onderdelen kunnen regelen en vastleggen.

Daarnaast kan de weddingplanner specifieke aspecten regelen voor je bruiloft waar jij niet bekend mee bent. Bijvoorbeeld de locatie en de catering!

Weddingplanners kunnen ook ingeschakeld worden om de hele dag van a tot z te plannen.

Weddingplanners hebben een uitgebreid netwerk in de trouwbranche waardoor zij leuke samenwerkingen bij leveranciers kunnen regelen voor jullie.

Waarom schakelen bruidsparen een weddingplanner in? 

Elke bruid kan een weddingplanner inschakelen. De volgende situaties zijn veel voorkomende redenen om een weddingplanner in te schakelen:

Wanneer je ver buiten je woonplaats trouwt. Bijvoorbeeld in een andere provincie of in het buitenland.

Wanneer je een neutrale mening nodig hebt.

Wanneer je binnen je budget wilt blijven. Een weddingplanner kan het budget bewaken en in jullie budget de beste opties aanbieden.

Wanneer je geen tijd hebt om de bruiloft te regelen.

Wanneer je de mogelijkheden op het gebied van trouwen wilt leren kennen. Meestal is het een totaal onbekend gebied en een weddingplanner kan met creatieve invalshoeken komen.

Wanneer bruidsparen een ceremoniemeester nodig hebben. Elke bruiloft heeft er één nodig om het verloop van de dag te regelen. Weddingplanners kun je hiervoor inhuren als je een vriendin of familielid niet deze zware taak wilt opleggen. 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het bedrag dat jullie willen uitgeven aan de bruiloft en de weddingplanner. Daarbij speelt natuurlijk ook mee voor welke aspecten van de bruiloft je de weddingplanner inschakelt.

Wanneer jullie de hele dag laten plannen, dan kun je over het algemeen rekenen dat een weddingplanner 10 tot 15% van jullie totale budget zal kosten. Er zijn ook weddingplanners die werken op basis van een uurtarief.

 

Vragen voor de weddingplanner?

Welke vragen zou je kunnen stellen aan de weddingplanner?

Weet de weddingplanner de origineelste en leukste locaties uit jullie omgeving? Let ook op jullie stijl en budget.

Kan de weddingplanner korting regelen bij leveranciers?

Bekijkt ze de contracten van bijvoorbeeld de locaties? Weet ze waar je op moet letten?

Kan de weddingplanner iets met jullie budget? Pusht ze je niet met dingen die je niet kan betalen?

Maakt ze een plan waar alles tot in de details in staat?

Kan ze jullie helpen met de etiquette en de laatste trends op huwelijksgebied?

Coördineert ze de aankomst en vertrektijden met de leveranciers?

Kent de weddingplanner bloemisten, fotografen, cateraars en bands die passen in jullie budget en style?

Is ze aanwezig op het huwelijk en coördineert ze daar?

Kan ze een tijdslijn maken waarin staat wie wat moet doen en wie waar verantwoordelijk voor is? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info