Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

Maak uw bruiloft compleet

Bruidsarrangementen

Bonrosa staat al sinds het begin bekend om het maken van kwalitatief, vakkundig en scherp geprijsd bruidswerk. Of u nu houdt van klassiek of modern, alles is mogelijk!

Als u bruidswerk wilt bestellen, kunt u het beste van tevoren een afspraak maken, zodat wij ruim de tijd kunnen nemen om al uw wensen en ideeën door te nemen. Bruidsboeketten, (pols)corsages, autoversieringen, versiering van de trouwlocatie of kerk, er zijn veel verschillende opties voor elk budget.

Wij hebben een ruim assortiment aan voorbeeldboeken, maar neemt u gerust ook eigen voorbeelden uit bijvoorbeeld tijdschriften mee.

Tevens is het mogelijk om uw bruiloft aan te laten kleden door Bonrosa, vraag naar de diverse mogelijkheden!

 

Tevens staan wij vermeld op : PlanYourWedding 


 

 

+Een persoonlijk afscheid met bloemen+

 

Rouwarrangementen

Ook voor de droevige momenten in het leven, bijvoorbeeld bij het overlijden van een familielid of dierbare, bent u bij Bonrosa aan het juiste adres.

Bloemen kunnen op een mooie en stemmige manier uw gevoelens uitdrukken. In een persoonlijk gesprek, desgewenst bij u thuis, nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken.

Wij hebben boeken waarin voorbeelden staan.Maar wij houden ook rekening met uw persoonlijke wensen of de wensen van de overledene zelf.

De rouwarrangementen worden gemaakt door één van onze ervaren bloembinders. Wij onderhouden nauwe contacten met de verschillende begrafenisondernemers en uitvaartverzorgers uit onze regio. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de bloemen op tijd op de goede plek zijn, zodat u er geen omkijken naar heeft. U heeft immers in deze moeilijke dagen wel iets anders aan uw hoofd…

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info