Welkom op de site van "de" Bloemist van Almelo!

 

Wij hebben ervaring en een goede reputatie in het verlenen van service aan diverse bedrijven, scholen en instellingen in en rond Almelo. Vele diensten zijn mogelijk, zoals bedrijfsabonnementen, verzorgen van bloemwerk bij speciale gelegenheden, verjaardagsbloemetjes of interieurstyling. Bedrijven waar wij aan leveren zijn o.a.

Preston Palace Sportbedrijf Almelo, van Varik Optiek, Autobedrijf Bennie Wilmink, ter Horst Woondekor, de Gemeente Almelo, AsitoGrand Cafe Willem de 4e, Ibiza Club Almelo, Roc Oost Nederland, Carint Reggeland,Vechtstromen, van Iersel .

 

 

 

Bloemen aan huis?

Bloemen aan huis? dat kan bij Bonrosa!

Altijd verse bloemen in huis: dat kan nu via Bonrosa! Wij bezorgen de mooiste bloemen direct bij u aan huis.(Particulier of zakelijk)binnen de Gemeente Almelo. Laat je verrassen door de creatieve combinaties die 1 van onze bloemisten wekelijks creëert. Doordat onze bloemen binnen een dag van de veiling bij jou thuis zijn, kun je er lekker lang van genieten.

Hoe werkt het?

Kies een bedrag, €15, €20 of €25 en de bloemen worden bij u afgeleverd. Dit kunnen wij u maandelijks achteraf in rekening brengen of u kiest er voor om een tegoed te nemen. en u kunt zelf kiezen hoe vaak je onze bloemen thuisbezorgd wilt hebben. Kies voor een wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse bezorging.

Het is ook mogelijk om hier een leenvaas bij te ontvangen, zodat U de bloemen meteen een leuk plekje kunt gaan geven!             

Snijbloemen  

Dagverse boeketten

Bonrosa heeft dagelijkse een ruime keuze aan snijbloemen, die altijd van hoge kwaliteit zijn. De bloemen en planten worden minimaal 3 x per week ingekocht op de veiling in Ede (Plantion)Hierdoor is er goed zicht op de kwaliteit en herkomst van de producten en kan er een scherpe prijs worden gehanteerd.

In de winkel staan altijd dagverse boeketten klaar voor u in verschillende prijscategorieën. Ook hebben wij altijd kleine arrangementjes klaarstaan, voor als u op visite of ziekenbezoek gaat. Als u weinig tijd heeft, kunt u snel iets uitkiezen, afrekenen en meenemen. Natuurlijk kunt u ook een boeket of arrangement laten samenstellen met de bloemen die u zelf graag ziet. Ongeacht uw budget, wij zorgen voor een prachtig resultaat.

 

 

 

Bedrijfsabonnement

Iets te vieren?

Wilt u eenmaal per week (of een andere termijn) een mooi boeket op een vaas of een bloemenarrangement op uw balie of in uw kantoor. En heeft u zelf weinig tijd (of zin) om hiernaar om te kijken? Wij kunnen ervoor zorgen dat u altijd iets moois in uw entree, op uw balie of op uw bureau heeft staan. Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf en uw persoonlijke smaak en wordt gemaakt met bloemen van het seizoen. Het enige wat u hoeft te doen, is af en toe het water bijvullen en/of verversen. Als “service van de zaak” worden er geen bezorgkosten gerekend en hanteren we geen opzegtermijn. Ook is het mogelijk om tijdens vakanties of rustige periodes het abonnement tijdelijk stop te zetten.

Gaat u een bedrijfsfeest houden? Heeft u een open dag of heeft u een belangrijke bedrijfspresentatie die wel een fleurige versiering kan gebruiken? Ook dan kunnen wij u helpen. Samen met u inventariseren wij wat uw wensen zijn. Eventueel komen wij langs om de locatie te bekijken. Wij sturen u dan een vrijblijvende offerte. Wij kunnen eventueel de potten of het glaswerk waarop de arrangementen worden gemaakt op leenbasis leveren, u betaalt dan alleen voor het bloemwerk. Wat uw huisstijl ook is of welk budget u ook heeft, er is heel veel mogelijk! 

 

 

Stylingadvies -aankleding van uw bedrijf

Secretaressedag

Mist u sfeer in uw bedrijfsruimte en weet u niet precies hoe u dit kan veranderen? Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om suggesties te doen voor een mooie aankleding van uw bedrijf met zijde bloemen. U zult zien wat de toevoeging van enkele planten, bloemen of accessoires kan doen met de sfeer en de uitstraling van uw entree en /of kantoor! Maak nu nog een afspraak, zodat wij bij u langs kunnen komen.

Secretaressedag is een jaarlijks terugkomende dag, die standaard gehouden wordt op de derde donderdag in april. Meer en meer is het een gebruik geworden om op deze dag uw secretaresse eens flink in het zonnetje te zetten. Om uw waardering uit te spreken voor alles wat zij u uit handen neemt. Wij kunnen op deze dag een fraai boeket met bijpassend kaartje bij uw bedrijf laten bezorgen of bij uw secretaresse thuis.

 

 

 

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info