Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires

Welkom op de site van de Bloemist van Almelo!

 

  De Specialist in bruids- en rouwwerken

bloemwerken, accessoires en babykleding 

 

Bonrosa Exclusive Flowers & Accessoires, gevestigd aan het Vincent van Goghplein (Windmolenbroeksweg 14) en de Gors 23a(Windmolenbroek) te Almelo is een winkel  die zich niet alleen specialiseert in verkoop van bloemen, bruids- en rouwwerk, maar ook in leuke accessoires, decoraties en babykleding.

Wij onderscheiden ons door een goede prijs/kwaliteit verhouding, inspelend op de vraag van klanten en een goede (bezorg)service. Verder zijn wij specialist in allerhande bloemwerken, van boeket tot bloemstuk, bruids- en rouwstukken en workshops, zijde- bloemen.Bij Bonrosa maken we van elk bloemwerk iets unieks.

Wij bezorgen bloemen in geheel Twente en zijn een jong dynamisch bedrijf. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en vooral door onze creativiteit.

 

 

 

 

Bestellen? 0546-842082 of mail met info@bonrosa.nl 

Tevens hebben wij de mogelijkheid om bloemen te verzenden naar diverse landen. Dit doen wij in samenwerking met Euroflorist.

De landen voor verzending zijn:  België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Verenigd Koninkrijk en Zweden.